Iloista vappua!

Tämän vapunaaton sää on ollut mitä mainioin verraten eiliseen, kun taivaalta tuli isoja rättejä, rakeita ja vettä vuorotellen. Paistoi onneksi se aurinkokin. Tänään aamulla oli pilvisempää ja muutaman asteen plussalla, mutta näin iltapäivän puolella on aurinko mukavasti tullut esiin pilvien takaa ja ilma myös lämmennyt.

Sää ei kuitenkaan tänä vuonna meidän vapussamme suurta merkitystä näyttele, kun koronan takia kokoontumiset ym. on enemmän ja vähemmän ei-suositeltua toimintaa.

Herkullisia munkkeja vapun kunniaksi ♥️

Vappua ei täällä meillä mitenkään erikoisemmin juhlisteta, mutta nakkeja ja perunasalaattia syödään sekä kuohujuomaa nautitaan. Niin ja lupasin leipoa myös munkkeja. Niitä tosin vasta huomenna aamusta. Tähän postaukseen kaivoin kuvan edellisvuoden munkeista (Pirkka-ohjeella tehtyjä), jotka nekin olivat erinomaisen hyviä.

Iloista vappua!

-J- & -T-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s