Hyvää uutta vuotta!

Joulun pyhät ovat takana rentoutuen ja nauttien lähimmäisten kanssa, välipäivät ahkeroimme töiden merkeissä, ja nyt viimeisimpänä Itä-Suomen valkeassa ihmemaassa vastaanotettiin uutta vuotta.

Päällimmäisenä tietysti huomion vie tuo uudenvuodenyönä alkanut lumisade, jota on jatkunut melkein kellon ympäri.

Lunta tulvillaan on raikas talvisää…

Varmaan se puoli metriä on lunta satanut, ainakin siltä tuntuu. Hiki hatussa kolattiin päivällä pihaa. Ja kun oli saatu piha toisesta päästä puhtaaksi, jo sai uudelleen alkaa toisesta päästä kolaamaan. Reilun tunnin aikana sykemittari mittasi kävellyksi matkaksi reilu 3 kilometriä 😄

Eilen päättyneeseen vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista. On ollut ylämäkiä ja alamäkiä, hauskoja muistoja eri puolilta Suomea ja vähän rajojen ulkopuoleltakin. Paljon uusia mielenkiintoisia kohteita, maisemia, näyttelyitä, ruokaa, ihmisiä. Uusi työ. Lista on loputon. Mutta hyvillä mielin sai pihasaunan pehmeistä löylyistä nauttia ja vuoden pölyt pestä harteilta. Vuosi 2018 oli hyvä meille.

Aattoiltana omat raketit jäivät ampumatta, mutta muiden ammuista sai nauttia ihan tarpeeksi. Sisko oli onneksi jotain järjestänyt ja kauniit tähtisadetikut pääsivät valokeilaan valaisten meidän illan herkkua, suussa sulavaa tiramisua. Kieltä kutittivat kuivat vaaleanpunaiset franciacortan kuplat vuoden vaihtuessa.

Tulevaan vuoteen emme liiemmin lupauksia tehneet. Yritetään elää ja nauttia joka päivästä niin arjessa kuin juhlassa.

Onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille.

-J- & -T-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s