Luukku 24: Kynttilöiden loistetta

Tämä aamu alkoi aikamoisella vilinällä ja vilskeellä lapsiperheen liityttyä perinteiselle riisipuurolle ennen kuin katsoimme joulurauhan julistuksen TV:stä. Lasten joulupukin odotusta on hauska seurata ja muistella omia lapsuuden jouluja.

Iltapäivällä teimme reippaan kymmenen kilometrin kävelyn ja ihastelimme hautausmaan kynttilämerta auringon laskiessa mailleen. Pakkasta oli rapsakat -18 astetta, joten lenkin jälkeen olikin mukava heti lämmittää sauna. Samalla pihalle sytytettiin jätkänkynttilät tunnelmaa luomaan.

Nyt saunomisen on aika käydä perinteiseen joulupöytään ja toivottaa Rauhallista Joulua!

-T-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s