Luukku 12: pikkujoulu valmisteluja

Tämä pimeä aika tuntuu taas tänä vuonna ottavan veronsa. Aamulla herääminen tuntui erityisesti tänään hankalalta. Onneksi työpäivän jälkeen meillä oli mukavaa puuhaa arkea piristämään: teimme ruokaostoksia huomista pikkujoulua varten ja koristelimme kuusen.

Koristeita kuuseen laittaessa ajatukset siirtyivät lapsuuden jouluihin, jolloin kuusi tuotiin sisään yleensä vasta juuri ennen aattoa. Lahjat taisivat olla silloin aina se odotetuin juttu, nykyään niillä ei onneksi enää ole väliä.

Toivottavasti meidän tämänvuotisesta kuusestamme on iloa Loppiaiseen saakka.

-T-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s