Luukku 13: Santa Lucia

🎶

Metsiin jo Pohjolan
vaipan luo hanki,
ja maa on valkean
verhonsa vanki.
Taivaisen hohteen tuo,
Lucia valon suo,
Santa Lucia,
Santa Lucia.

🎶

Tänään luukusta löytyy pulla. Laulussa Lucia tuo valoa pimeään. Täällä Helsingissä joulukuun 13. päivä ei tänä vuonna ollut valoisa eikä valkoinenkaan. Pakkasta oli kyllä aamulla, hieman kuuraa nurmella, mutta lumi ja hanget odotuttavat yhä.

Tänään pitkästä aikaa lounastin muualla kuin työpaikalla, eli kävin piipahtamassa Fazerin vierailukeskuksessa Fazerilassa. Ja koska on tosiaan Lucian päivä, jälkiruoaksi kahvin kanssa valitsin pullavalikoimasta herkullisen näköisen luciapullan. Todella voimakas keltainen väri tulee aidosta sahramista, joka taitaa olla sitä maailman kalleinta maustetta…

Ihan ok pulla, mutta taidan jättää ensi vuonna väliin… 😇

-J-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s