Luukku 11: tähti tähdistä kirkkain

Koristeita, kukkia, valoja. Jokaisella on omat suosikkinsa jouluun. Ikkunalaudalla on kynttelikkö, tuikut loistavat kyntteliköissä ja jo useamman vuoden on omassa ikkunassa roikkunut valkoinen tähti, jonka sisällä loistaa valo. Tuo tähti tähdistä kirkkain riittää luomaan mukavasti tunnelmaa illan hämärään ja näkyy ulos saakka naapureiden ja ohikulkijoiden iloksi.

Joulussa riittää muitakin tähtiä. Kohta jo pari viikkoa on punainen joulutähti piristänyt kotiamme. Ja täällä tuoksuvat nyt myös siniset, valkoiset ja vaaleanpunaiset hyasintit, ja ritarinkukka (tuttavallisesti amaryllis) puskee toista kukkavanaansa.

Kokeilimme syksyllä myös istuttaa esikäsiteltyjä hyasintteja sekä ritarinkukan, mutta ainakaan vielä ne eivät ole lähelläkään kukintaa. Jahka jotain tulee niistä, niin sitten lisää blogissa.

-J-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s