Luukku 10: joulukuusen hakumatkalla

Eilen sunnuntaina kiertelimme kantakaupungin perinteisillä kuusenmyyntipaikoilla toteamassa että olemme asian suhteen viikkoa liian ajoissa liikenteessä. Onneksi ystävämme vinkkasi meille että kauppakeskus Kaaren pihassa on jo myyjä paikalla.

Tänään lähdimme perinteisen iltapäiväkahvin jälkeen, autottomia kun ollaan, lähijunalla kuusenhakumatkalle. Reissu meni mukavasti ja paluumatkalla keräsimme muutamia huvittuneita katseita kanssamatkustajilta.

Nyt kylpyhuoneessamme on ämpärissä ihanan tuoksuva kotimainen metsäkuusi odottamassa koristelua ja pikkujouluvieraita.

-T-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s