Aamun aikainen aamiainen

Tämä kesä on varmasti monen mieleen syöpynyt aurinkoisena ja erittäin lämpimänä. Monelle asialle liiallinen lämpö ei ole hyväksi, mutta se on mahdollistanut avonaisen parvekkeemme hyödyntämisen mm. aamiaishetkissä, kun sade ei piiskaa, kylmyys ei palelluta varpaita eivätkä puuro ja kahvi jäähdy liian nopeasti.

Arkiaamujen tapa on keittää kaurapuuro. Puuroannokseen tulee raejuustoa sekä marjoja, tuoreita, jos niitä on saatavilla, mutta yleensä kaivamme pakastimesta puolukoita, mustikoita tai herukoita maustamaan puuroa. Kahvi on liki poikkeuksetta tummapaahtoista ja mm. Löfberg’s Lilan eri variantit ovat suosikkejamme. Lisäksi yleensä tarjolla on maustamatonta jogurttia pähkinä-siemenrouheella ja usein myös kotikeittoisella hillolla. Tällä setillä pärjää hyvin lounaaseen saakka.

Oikein hyvää alkavaa viikonloppua!

-J-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s