Joulukalenterin luukku 19: joulukukkia

Tänään oli hyvä päivä ja aikaa hakea kukkakaupasta jouluinen kukkakimppu. Pahin joulukukkaruuhka lienee vielä edessä, niin nyt oli valikoimaa ja rauha katsoa ja valita mieleisen kukat.

Kluuvin kukasta upea leikkoasetelma jouluksi. Nyt vain odotetaan, että amaryllis ehtii avata kukat ajoissa ☺️

Saimme lahjakortin kukkakauppaan merkkipäiviemme johdosta tuossa parisen viikkoa sitten, niin ei ollut vaikeutta valita paikkaa. Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitsevassa myymälässä oli valikoimaa. Kimpun pääkatseenvangitsijoiksi valikoituivat leikkoamaryllis ja ilexin oksa. Lisäksi muutama neilikka sekä erilaisia vihreitä.

Yllätys odotti kotona

Kauppareissun aikana oli tullut pari puhelua samasta numerosta ja sitten viesti perään, kun puheluun ei vastattu. Meitä oltiin tavoiteltu siis ihan että olisi ovi avattu. Mutta kun ei oltu kotona, niin oli toimitus jätetty oven taakse.

Iso kimppu ystävältä!

Kotona porraskäytävässä kotioven vieressä tosiaan odotti lähetys! Paketista kuoriutui ystävän lähettämä joulutervehdys. Nyt on sitten loppuvuodeksi todennäköisesti riittävästi kukkia, kun hyasinttejakin tuli hankittua edellisviikolla ja jouluruusukin yhä kukkii. Enkä ole varma, onko ludisiakin työntämässä kukkavartta. No onhan tämä nyt juhlan aikaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s