Luukku 6: joulunodotusta Roomassa

Itsenäisyyspäivän viikonloppureissullamme joulunodotus näkyy varsin vähän. Liikkeiden näyteikkunoihin viritellään muovisia havukoristeita ja jouluvaloja kiinnitetään julkisille paikoille. Liikkeissä on jonkin verran jouluun liittyvää tavaraa ja rekvisiittaa esillä, mutta Helsinkiin verrattuna valmistelut ovat selkeästi myöhässä.

Turisteja on, ainakin tällä viikolla, normaalia vähemmän liikenteessä ja sekä nähtävyyksillä että ravintoloissa saa nauttia väljästä tunnelmasta. Mielestäni tämä on siis mitä mainioin kohde myös joulukuulle, vaikka sää onkin syksyinen ja viileä.

-T-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s