Jäätelömaistiainen kaupungilla

Yllätys oli tietysti mieluisa, kun kahdelle jäätelölle persolle fillaristille huudetaan pyörätien reunasta, maistuisiko jäätelö pyöräilyn lomassa. Eikä mitä tahansa jäätelöitä: kojussa mainostettiin ja maistatettiin Oatlyn kaurapohjaisia uutuusjäätelöitä.

Omat kokemuksemme maidottomista jäätelöistä ovat melko olemattomat, ehkä jopa hieman ennakkoluuloiset; kaupasta näitä ei nimittäin ole kotiin kannettu. Siispä suurella uteliaisuudella etsimään paikka puistopenkiltä ja maistamaan suolakinuski-hasselpähkinä-hässäkkää, Really Posh Salty Caramel Hazelnut -jädeä.

Makua ja makeutta tässä jäätelössä riitti. Kinuskikastiketta oli paljon ja myös hasselpähkinärouhetta sattui melkein joka lusikalliseen. Tokihan tässä vähän kaura läpi maistui, mutta vain sen verran, että tiesi syövänsä maidotonta jäätelöä. Kokemus oli positiivinen ja ehkä tätä jollakin kauppareissulla omaan ostoskoriin eksyy.

-J-

img_20180812_132816-1
Vegaaninen herkku: Oatlyn suolakinuski-hasselpähkinäjäätelö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s