Bloggausinspiraatio hukassa ūüôą

Ennen vuodenvaihdetta koetettiin viritt√§√§ uudelleen blogia. Matkafiiliksiss√§ olikin siin√§ mukava muutama postaus tehd√§. Sitten tuli se odotettu lomamatka ja sitten olikin joulu, vuosi vaihtui ja ja ja… Selityksen makua.

Kun meit√§ ensimm√§isen kerran se blogik√§rp√§nen puri, niin kaikessa innokkuudessaan sit√§ kirjoitti blogia melkein joka p√§iv√§. Sitten tuli taukoa ja oli ‚ÄĚaloitettava alusta‚ÄĚ uudelleen. Nyt t√§ss√§ taas ollut v√§h√§n sama tilanne. Tauko venynyt kamalan pitk√§ksi. Ehk√§ tosiaan monenlaisen asian harrastajina sit√§ on ollut tekemist√§ jos jonkinlaista, ja sen seurauksena n√§m√§ blogitekstit ovat j√§√§neet v√§hemm√§lle. Mutta koskaan ei liene liian kiire, ettei ehtisi v√§h√§n kirjoittaa t√§nnekin.

Tämän vallitsevan ja valitettavan koronaepidemian aikana on aikaa kotona olemiseen jäänyt enemmänkin. Aikaa tekstin tuottamiseen. Vaan kuinka onkaan käynyt? Vaikka on sitä tekemistä ollut ihan riittämiin ilman kodin ulkopuolisia harrasteitakin, niin uuden tarinan työstäminen on takunnut. Mutta nyt pitää ottaa ryhtiliike ja jatkaa tarinoiden kertomista. Niitä kun riittää. Pidemmän ajan takaa ja kuluvalta vuodelta.

Eyjafjallajökullin purkaus 2010 [kuva extremeiceland.is]

Sosiaalisessa mediassa tuli vastaan ‚ÄĚmuisto‚ÄĚ, ett√§ tasan 10 vuotta sitten, 18.4.2010 klo 9 maissa aamulla olin saapunut laivalla Saksan Travem√ľndesta Vuosaaren satamaan. L√§ht√∂ oli ollut kahta p√§iv√§√§ aiemmin Rotterdamista. Eik√§ t√§m√§ ollut mik√§ tahansa paluumatka.

Islannissa tulivuori nimeltään Eyjafjallajökull oli alkanut purkautua jo kuukautta aiemmin, mutta kyseisellä viikolla purkaus voimistui ja sen seurauksena valtava tuhkapilvi nousi Euroopan ilmakehään ja esti lentoliikenteen. Niin minustakin tuli tuhkapilven uhri, kun lennot Amsterdamista eivät nousseet. Työnantajani oli todella nokkela ja hoiti minulle ja parille kollegalleni kyydin kukkarekalla läpi Hollannin ja Saksan ja laivalla poikki Itämeren. Rekkamatkalta muistan hetkellisen jännittävän tilanteen keskellä moottoritietä, kun poliisi pysäytti liikenteen pakomatkalla olleen ampujan vuoksi. Ei ihan perinteinen työmatka.

Nyt tästä kohti uusia ja turvallisempia seikkailuita!

-J-

2 kommenttia artikkeliin ”Bloggausinspiraatio hukassa ūüôą

  1. Mik√§ muisto, ja samantein muistin, et puhuttiin silloin puhelimessa kun istuut sen rekan kyydiss√§! Ja seuraavana p√§iv√§n√§ mun ensimm√§inen lapsenlapsi syntyi, ja is√§ns√§ kerkes juuri ja juuri ranskasta synnytykseen sill√§ viimeisell√§ koneella joka Hki-Vantaalle laskeutui. Jota varten istuin koko p√§iv√§ tietokoneella ja reititin h√§nen kotimatkaansa. Semmonen muisto samasta tuhkapilvest√§ ūüėä

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s