Luukku 22: kahden kesken

Tänään minua hemmoteltiin oikein kunnolla. J vei minut päivänäytökseen katsomaan Tuhkimo-balettia ja sen jälkeen syömään yllätyspaikkaan.

Aamun vietimme laiskasti kotosalla: nukuimme pitkään, keitimme mannapuuroa aamiaiseksi ja katsoimme eilisen Paddingtonin jatko-osan. Iltapäivällä kävelimme pirteän kirpsakassa pakkasessa Oopperatalolle nauttimaan upeasta balettitanssista ja kauniista sadusta. Väliajalla lämpiön ikkunoista avautui kaunis näkymä talviselle Töölönlahdelle. Viimeistään tässä vaiheessa työhuolet unohtuivat ja jouluvapaa alkoi.

Esityksen jälkeen jatkoimme matkaa aperitiivipaikan kautta Kruunuhakaan. Illallispaikka oli minulle yllätys aina ravintolan ovelle saakka. Ravintola Kolme Kruunua oli mielestäni paras ravintolakokemukseni Helsingissä pitkään aikaan. Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Ruoka oli maistuvaa, kohtuuhintaista ja perinteistä ravintolaruokaa. Söimme lohikeittoa alkuun, metsästäjänleivät pääruoaksi ja suussa sulavat ritarit jälkiruoaksi.

Hyvän aterian päätteeksi oli mukava reippailla kotiin valmistautumaan joulunviettoon Itä-Suomessa.

-T-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s